V četrtek, 7. 10. 2021, bo potekala zbiralna akcija starega papirja DE Adamičeva. Papir lahko prinašate od 14.30 do 18.00. Ker je pred Adamičevo stiska s prostorom, bo zbiralna akcija potekala na novem parkirišču ob prizidku na Tovarniški.

Zaradi preventivnih ukrepov se bo stehtala končna teža vsega zbranega papirja, zbrana sredstva pa bomo porabili za nakup didaktičnih pripomočkov.

Ker pa vedno potrebujemo nove izzive, bomo stopili skupaj in poskušali premagati težo zbranega papirja v lanskem šolskem letu, ki je med učenci od 1.—3.razreda znašala 3.980 kg. Nam bo uspelo? Skupaj zmoremo več, pravijo. Dokažimo, da je temu res tako!

Prosimo vse starše in krajane, da pripeljejo odpadni papir povezan z vrvico, brez kartona, saj ta zniža odkupno ceno papirja. Kartonske škatle bo sicer možno odložiti v ločen zabojnik ob kontejnerju. Zbiralna akcija bo potekala na način “drive-in”. Prosimo vas torej, da upoštevate navodila in počakate v avtomobilu, da oseba pred vami papir raztovori in odpelje naprej, preden odložite svojega.

Že v naprej se zahvaljujemo vsem, ki se boste udeležili zbiralne akcije in s tem pripomogli k skrbi za naš planet.

Eko koordinatorica Andreja Bolkovič  

 

 

Oznake: , ,