Prvošolci ubrano prepevamo pesmice o zimi in snežinkah ter slikamo zimske motive v različnih likovnih tehnikah, a zima nas letos nikakor noče obiskati. Saj ne mislimo, da bi nasula toliko snega, da bi ljudem povzročal preglavice in nevšečnosti, a radi bi ga vsaj toliko, da bi se šli lahko sankat, smučat ali kepat. Pa kakšnega veselega snežaka bi tudi radi naredili.

Ker torej prave snežene odeje še nismo dočakali, smo si v četrtek, 12. 1. 2023, zato privoščili nepozabno drsanje na ledeni ploščadi v Grosupljem. Samo poglejte naše vesele obraze na fotografijah. Na skupinski fotografiji mahamo učiteljici Anji, učitelju Roku in sošolcema Žaku ter Viti, ki na žalost niso mogli iti z nami.

Vsem, ki še niste obiskali drsališča, toplo priporočamo, da si vzamete čas za ledene radosti. Če boste dobro oblečeni, padci sploh ne bodo boleči. Tistim pa, ki vas je strah stopiti v drsalke, čisto po tihem povemo, da imajo tam tudi pingvine, ki vam bodo pomagali, da boste drsanje hitro vzljubili. Ob našem obisku so se pingvinčki dolgočasili v kotu. Kaj to pomeni, pa ugotovite sami. 🙂

Prispevek: prvošolci in učiteljica Stanka

Fotografije: učiteljica Stanka

 

 

Oznake: , , , ,