Zadnja dneva našega skupnega druženja sta bila prežeta z obilico zabave. Otroci smo se v prostem času družili, igrali ter tkali nove prijateljske vezi.

V popoldanskem času smo obiskali stojnice ter kupili spominke zase in za svoje domače. Po nakupu smo navdušeni prebrali še zadnja pisma, ki so nam jih poslali naši najbližji.

V četrtek zvečer nas je najprej pozabaval Trčeni profesor, kjer smo se lahko preizkusili v petju ter plesu. Nato pa je sledilo nadaljevanje zabave. Privoščili smo si osvežilni brezalkoholni koktajl ter plesali in se zabavali ob različnih barvah »neonk«. Preizkusili smo se tudi v limbo plesu pod »neonsko« verigo.

Naša zadnja dneva šole v naravi sta bila še posebej pomembna, saj smo učenci opravljali plavalne preizkuse ter si tako prislužili priznanja oz. značke (morske konjičke, delfinčke in morske pse). Pred odhodom iz Čateža smo ponosno prejeli priznanja za osvojeno pridobljeno plavalno znanje. Zelo smo hvaležni plavalnim učiteljem, ki so znanje predali na nas.

Sedaj že vsi skupaj komaj čakamo na poletne dni, ko bomo svojim najbližjim pokazali, kako spretni smo v vodi in marsikdo od nas se bo že poslovil od rokavčkov.

Dopustniki pozor, povečalo se je število plavalcev!

Veseli in polni lepih spominov smo ob zaključku našega druženja poskakali staršem v objem.

Prispevek pripravila in fotografirala: Gašper Kump in Miša Mrzelj

 

Oznake: , , , ,