Naše ustvarjalne roke so začele ustvarjati letošnjega septembra, končale pa letošnjega decembra (za letos ;)). Vsak teden, v četrtek zjutraj, smo se ustvarjalci dobili na preduri. Vsako naslednjo uro smo dokončali svoj prejšnji izdelek.

Na vsaki novi uri sta bila poleg dela prisotna tudi smeh in zabava, ker nas je učiteljica Nastja navdušila z ustvarjanjem izdelka.

Med prvimi urami smo delali gosenice, ki so zelo rade lezle čez svoj papirnati list. Naš naslednji izdelek je bil  slonček, ki smo ga sešili. Ker smo vmes veliko klepetali, nam je slonček vzel veliko časa. Za slončkom smo okraševali kozarčke. Zdaj pa, ker smo že pred vrati božiča, smo ustvarjali božično nogavico. Pri ustvarjanju smo poslušali glasbo, zraven pa peli in vpili: UČITELJICA POMAGAJTE.

Naše  ure so bile vedno zabavne, ker je bilo prisotno tudi malo zabave in ker je bila z nami tudi zabavna učiteljica. Vedno smo si želeli, da teden hitro mine in bomo lahko spet ustvarjali.

Naše spretne roke se z razlogom imenujejo spretne roke. Zakaj? Ker je tam potrebno imeti spretne prste in roke, predvsem pa potrpljenje.

SREČNO in ustvarjalno NOVO LETO 2023!!

Prispevek: učenka Klara Perme, 5.a           

Foto: učiteljica Nastja K.                                                           

 

Oznake: ,