Danes smo jedli med in maslo. Potem smo šli na Radensko steno, eno uro hoda do tja. Izdelovali smo tudi pisanice, ki so bile zanimive. Kosilo je bilo odlično, po njem pa smo nakupovali spominke v trgovini CŠOD Radenci. Popoldne smo delali odlične pogače. Darja nas je poučila o domačem sadju in zelenjavi. Na lokostrelstvu smo bile vse dobre. Zvečer smo eni delali zapestnice, drugi pa smo se igrali gledališče. Pred spanjem smo pojedli pogačo. (Tiana, Nina, Manca, Alja, Lana in Ajda)

V četrtek, 27. 9. 2018, smo zjutraj odšli na Radensko steno. Po malici smo izdelovali pisanice in se imeli lepo. Po kosilu smo igrali odbojko in nogomet. Nato smo delali testo za belokranjsko pogačo. Sledilo je lokostrelstvo. Imeli smo se super. Po zadnji delavnici smo jedli pogačo. (Matej, Grega, Enej, Amel, Ivan in Klemen)

Bilo je lepo, delali smo pisanice in pogačo. Igrali smo komedije in delali zapestnice. (Gašper, David)

Danes smo se naučili izdelovati pisanice, pogačo in zapestnice. Streljali smo z lokom. Zelo je bilo zabavno in lepo smo se imeli. (Domen in Rok)

Vsem je bilo všeč, ko smo streljale z lokom. (Kaja, Zala, Lana, Julia, Ajla, Rebeka)

Učili smo se o zdravi prehrani, streljali z lokom in pekli pogačo. (Nives in Lucija)

Za jutranjo telovadbo smo tekli. Spoznali smo domače sadje in zelenjavo. Streljali smo z lokom in delali pogačo. Igrali smo igro in na koncu pojedli pogačo. (Nik, Gal, Jure, Jakob)

Prispevek pripravili: učenci 5. a DE Adamičeva, 4. a  in 5. a PŠ Kopanj z učiteljicama Sabino Erjavec in Andrejko Perko

Fotografirala: Sabina Erjavec

 

Oznake: , , , ,