V sredo, 26. 9. 2018, smo odšli na tabor v Radence ob Kolpi. Po kosilu smo imeli nekaj minut prostega časa, potem smo si ogledali njihovo kulturno dediščino, nato pa smo se šli vozit s kanuji. Po napornem veslanju smo odšli na večerjo v dom. Nato so bile na vrsti večerne dejavnosti. Igrali smo odbojko in pekli kostanj. Potem smo si ogledali črno-belo kraljevo kačo. Poleg tega smo si ogledali tudi mrtvega pajka. Po dejavnostih smo odšli v sobe in se pripravili za spanje. Imeli smo se super. (Matej, Enej, Amel, Grega, Ivan, Klemen)

Danes smo se učili vožnje s kanujem, ki je zelo zahtevna. Igrali smo nogomet, ki nam je bil zelo všeč. Ogledali smo si tudi kačo in pekli kostanj. (Rok)

Peljali smo se s kanuji in spoznavali bližnje znamenitosti. Igrali smo se socialne igre in spoznavali značilnosti kače, ki jo imajo v domu. Jedli smo kostanj. (Jure, Jakob, Nik, Gal)

Super je bilo, ko smo se vozili po Kolpi. Spoznavali smo stare stvari izpred sto let. V okolici smo videli veliko ovc. (Lucija, Nives)

Zabavno mi je bilo, ko smo se peljali s kanuji. (Ajla)

Najbolj všeč mi je bilo, ko smo se peljali s kanuji in igrali s prijatelji. (Lana in Julia)

Meni je bilo zabavno, da smo se peljali s kanujem. (Rebeka in Kaja)

Ko smo prišli na tabor, smo se razpakirali. Potem smo imeli kosilo. Po kosilu smo si ogledali kulturno dediščino. Kasneje smo odšli na kanuje, potem pa na večerjo, na pico. Sledil je prosti čas, potem pa peka kostanja. Ogledali smo si še kačo z imenom Newton. Sledila je priprava na spanje. Lahko noč. (Ajda)

Prispevek pripravili: učenci 5. a DE Adamičeva, 4. a  in 5. a PŠ Kopanj z učiteljicama Sabino Erjavec in Andrejko Perko

Fotografirala: Sabina Erjavec

 

Oznake: , , , ,