V ponedeljek, 10. 2. 2020, so se nekatere učenke naše šole udeležile šolskega športnega tekmovanja v skokih z male prožne ponjave na OŠ Cvetka Golarja v Škofji Loki.
Že zgodaj zjutraj smo se zbrali v šoli in vsi polni energije ter pričakovanj odhiteli na tekmovanje. Najprej smo se dobro ogreli, preizkusili tamkajšnje trampoline in še zadnjič pred velikim finalom povadili skoke.
Kmalu je napočil čas, da se dokažemo. Nekoliko nervozni in zaskrbljeni smo se postavili pred sodnike, ki so nas pozdravili in nam zaželeli srečo. Vsaka tekmovalka je izvedla štiri skoke, ki jih je sodnik ocenil. Med drugim smo morali paziti tudi na drobne pozornosti, na stegnjene noge in “špičke”. Med seboj smo se ves čas podpirali in navijali drug za drugega.
Za vsakega izmed nas je bila to nova in dragocena izkušnja. Dekleta so dobro poskakala in dosegla solidne rezultate. Nekaterim je malo ponagajala trema, vendar je tudi to del športnih tekmovanj in nas nauči nekaj novega za življenje. Veseli smo, da je na vsakem tekmovanju viden napredek.
V poznih popoldanskih urah smo se utrujeni vrnili v šolo in odhiteli domov na zaslužen počitek.
Prispevek pripravila: učiteljica Miša
Fotografirala: Lučka Mrzelj
 

Oznake: , , ,