Zadnji športni dan se je pri prvošolcih odvijal kar na šolskem igrišču, vendar zato ni bil nič manj zanimiv. Ravno nasprotno, učenci so bili naravnost navdušeni. Razdeljeni so bili v šest skupin, ki so med seboj tekmovale za prestižno mokro prvo mesto. Kako so učenci uživali in kaj vse so počeli, si preberite v zapisih in poglejte na fotografijah.

Anabella: Vodne igre so mi bile zelo všeč, ker obožujem vodo in sem rada mokra. Najboljše mi je bilo podajanje vodnih balonov. V vedro nam je uspelo prenesti šest balonov in le eden nam je počil.

Ivo: Užival sem v vseh igrah. Bil sem v skupini Raki. Na koncu smo dosegli 2. mesto. Zabavna se mi je zdela igra, pri kateri smo morali obešati perilo. Bil sem zelo spreten. Škoda, da ni bilo še več vodnih balončkov.

Tibor: Všeč mi je bilo, ker smo se obmetavali z vodnimi balončki in ker smo se streljali z vodnimi pištolicami. Sicer mi je bil prvi šolski dan najbolj všeč, ko smo se spoznali, ampak ta je pa drugi najboljši.

Lejla: Ta dan mi je bil najboljši, ker smo se največ igrali zunaj. Všeč so mi bili sončno vreme, škropljenje, vodni balončki, poln lonček vode, ki smo ga držali v ustih, namočene gobe, ki so puščale in smo bili mokri. A ker smo imeli oblačila za preobleči, smo bili zelo veseli, da smo bili čisto mokri.

Zara: Škropili smo se in si podajali mokre gobe, da sem bila čisto mokra.

Patrik: Užival sem, ko smo se na koncu škropili z vodnimi pištolicami in se obmetavali z vodnimi balončki. Bil sem v skupini, ki smo ji dali ime Hobotnice. Na tekmovanju iger smo dosegli četrto mesto. Bil sem zadovoljen.

Bilal: Športni dan je bil zabaven in vse igre so mi bile všeč, najbolj pa obmetavanje z vodnimi balončki.

Pia: Všeč mi je bilo, ko smo si podajali vodne balončke in prešteli, katera skupina je zmagala.

Kaja: To je bil moj najboljši dan v šoli. Všeč mi je bilo, ko smo se obmetavali z vodnimi balončki, se škropili, si gobe dajali čez glavo, ko smo tekli z lončki, ki smo jih imeli v ustih in nam je poškropilo obraz. Odlično je bilo!

Zala N.: Igre so bile zelo zabavne. Bila sem v skupini Strele in smo zmagali. Najbolj sem se zabavala, ko smo z usti prenašali vodo v preluknjanih lončkih.

 

Prispevek uredila in pripravila: Tanja Galli

Fotografije: Tanja Galli

 

Oznake: , , ,