V četrtek, 12. 12. 2019, smo imeli prireditev ob dnevu samostojnosti in enotnosti.

Učenci so novembra in prvo polovico decembra prevzeli vlogo pridnih škratov in skupaj z učiteljicami sestavili program. Določili smo točke, izbrali smo si napovedovalki in jima sestavili besedilo. Potem smo si med seboj razdelili točke in kar pridno začeli vaditi. Med vajo smo se pregovarjali, smejali, popravljali drug drugega in se bodrili, spodbujali. Na dan prireditve smo okrasili šolo in uspeli pričarati veliko mero domačnosti in topline. Že sami smo kar nekaj časa samo stali in občudovali svoje delo, ko pa smo prišli na prireditev pomirjeni in vzhičeni naenkrat, pa smo izražali ponos in pripadnost.

Prireditev je bila odlično izpeljana. Skupaj z vrtčevskimi otroki smo pokazali, da znamo biti odlični pevci in igralci, plesalci in napovedovalci ter humoristi. Naslednji dan smo si za uspešno izvedbo privoščili čokoladno torto.

Učiteljice in učenci PŠ Kopanj ter vrtec Trobentica se iskreno zahvaljujemo za obisk, vse pohvale in lepe želje. Želimo vam veliko snega in lepih trenutkov, preživetih z družino in prijatelji.

Prispevek pripravila: Sara Kurbus

Fotografirala: Andrejka Perko

 

Oznake: , , , , , , , ,