Bliža se zaključek meseca decembra, ko se nam misli in srca združijo v lepih prazničnih mislih. Tudi ostali decembrski dnevi so bili v tretji skupini podaljšanega bivanja polni prijetnih in ustvarjalnih dejavnosti. Nadvse smo se razveselili tudi prve pošiljke snega in uživali ob zabavi na snegu.

Najprej smo med pestrimi in zanimivimi idejami izbrali tiste, ki so nam bile še posebej všeč. Načrtovanje, kako se bomo lotili ustvarjalnega dela, ter katere pripomočke potrebujemo, nam ni vzelo veliko časa. Vse dekoracije, ki smo se jih lotili izdelati v prazničnem decembru, smo izdelali iz materialov in pripomočkov, ki jih imamo v šoli, le  karton smo prinesli od doma. Ob ustvarjanju smo uživali, saj smo lahko med seboj sodelovali in si pomagali, med delom pa nas je stalno spremljala prijetna praznična glasba. Nemalokrat smo zraven tudi zapeli in zaplesali, kar tako mimogrede. Z največjim veseljem smo okrasili panoje pri glavnem in službenem vhodu v našo šolo, ki v zimskem in prazničnem vzdušju pozdravijo vse vstopajoče v našo šolo. Z lepimi okraski smo pričarali zimsko praznično vzdušje tudi v naši učilnici. Zadnji decembrski teden v podaljšanem bivanju je namenjen predvsem druženju, igram, glasbi in petju, praznovanju in najlepšim željam za vse nas.

Vsem staršem, učencem in delavcem naše šole želimo prelepe praznike, ter zdravja, miru in uspehov polno  novo leto 2022.

Prispevek in foto: učiteljica Boža Duša

 

Oznake: , , ,