V oktobru so učenci s Tovarniške ponovno podirali rekorde. Učenci so se preizkusili v kar 34 različnih kategorijah ter uspešno izboljševali rezultate tekmovalcev pred njimi, pa tudi rekorderjev preteklih let. Nekateri učitelji smo prav tako poskusili srečo, a naše učence je težko ugnati v rog.

Izkazalo se je, da so učenci od 6. do 9. razreda izjemno spretni, tako s prsti in nogami kot tudi z možgančki. V šolski avli so skakali, vodili žogo, tekli, črkovali besede z lastnimi telesi, vrteli obroče, sestavljali piramide, lovili ribe, pospravljali namišljene sobe, izkazovali znanje poštevanke, geografije, kemije, likovnega ustvarjanja ter spretno vihteli kitajske palčke. Pa še bi lahko naštevali.

Da pa je Tovarniška (in vsi, ki v njej preživimo velik del našega časa) res “huda” šola, smo dokazali s postavitvijo še enega – super rekorda. Skupaj smo zapeli pesmico, ki jo prav vsi poznate, a smo jo malo prilagodili in prepesnili za vse svoje super učence, učitelje ter vse druge krasne delavce šole.

Tako smo podrli še 35. rekord in postali največji in najboljši pevski zbor daleč naokoli, saj je naš zborček učencev in učiteljev štel skoraj 500 oseb. Bravo mi!

Ogledate si lahko tudi video posnetek našega rekordno dobrega nastopa!

 

Besedilo: Petra Radujko

Fotografije in video posnetek: Urška Zajc, Petra Radujko

 

 

Oznake: , , , ,