V soboto, 16. 9. 2023, je v centru Grosuplja potekalo osrednje dejanje našega največjega dogodka mesta – tradicionalna prireditev Grosuplje v jeseni, namenjena druženju, povezovanju in dobri volji. Sončno in prijetno toplo vreme pa je pripomoglo, da je druženje v Grosuplju bilo prav zares raznovrstno in živahno zabavno.

Poleg vseh športnih, turističnih, kulturnih društev, pevskih zborov, umetnikov, javnih zavodov se je na prireditvi predstavila tudi naša OŠ Louisa Adamiča Grosuplje. Na stojnici so se otroci, mladi in tisti mladi po srcu lahko preizkusili v znanju geografije ob pomoči zemljevida sveta, ki smo ga učiteljice same izdelale prav za to priložnost. Ob 12.30 je sledilo žrebanje. Gruča otrok je nestrpno čakala, vzdušje je bilo napeto. Trije izžrebani iz vsake kategorije, ki so tudi imeli vse pravilno izpolnjeno, so prejeli praktično nagrado naše šole.

Trije izžrebanci še niso prevzeli nagrade. Ti so:

  1. Rožnati delfin (od 1. do 5. razreda)
  2. Prisrčna zvezda (od 1. do 5. razreda)
  3. Radovedni orangutan (od 6. razreda dalje)

Sporočamo vam, da nagrade lahko do 22. 9. 2023 prevzamete v tajništvu šole v času uradnih ur. Ne pozabite prinesti s seboj listka z vzdevkom v dokazilo.

Bilo je zanimivo, zabavno, poučno in čas je hitro minil. Hvala organizatorjem dogodka in vsem obiskovalcem, ki ste nas obiskali na stojnici ter sodelovali v nagradnem kvizu.

Fotografirala in prispevek pripravila: J. Šabić

 

 

Oznake: , ,