Minilo je že šest tednov, odkar so naši domovi čez noč postali učilnice. Vsi smo bili primorani na hitro prilagoditi se dani situaciji. Kljub vsem spremembam in oviram smo izzive do sedaj premagovali odlično.

Včasih je delo od doma zahtevno in naporno, spet drugič pa je učenje na daljavo zabavno in predstavlja dragocene trenutke, ki jih kljub raznim obveznostim preživljamo v družbi svojih najbližjih.

Učenci pridno opravljate svoje delo in učiteljicam se vedno znova nariše nasmeh na obraz, ko prejmemo vaše naloge, fotografije, posnetke ali pisma. Čeprav se v teh dneh srečujemo le prek spleta, so vsekakor naša srečanja in vaše povratne informacije nekaj posebnega in edinstvenega.

S skupnimi močmi zmoremo ogromno in rezultati uspešnega sodelovanja so čudoviti izdelki učencev, ki si jih lahko pogledate v posnetku.

Po vsem vloženem trudu si vsi skupaj zaslužimo malo počitka od šolskega dela, saj so pred nami počitnice v nekoliko drugačni podobi.

Želimo vam, da ta čas preživite čim bolj sproščeno in zdravo ter da si naberete nove energije za uspešen zaključek šolskega leta.

Prispevek pripravila: učiteljica Miša

Fotografirali: starši učencev PŠ Št. Jurij

 

Oznake: , , , , , , ,