Veliko časa smo preživeli ob Soči, v katero smo metali kamne, in tekmovali, kdo jih najdlje vrže. Lahko se pohvalimo, da je naša šola postavila rekord v gradnji kamnitih možicev. V koritih Tolminke nas je naključni mimoidoči prestrašil v temni jami: “Buuuu!” Prečkali smo Hudičev most, na katerem smo brez strahu pred mitološkimi jagimi babami naredili gasilsko fotografijo. Veliko smo se sprehajali in uživali v družabnih večerih. Tekmovali smo v zabavnih skupinskih igrah. Med odmori smo najraje igrali namizni tenis in kartali.

Zadnji večer smo se s pesmijo poslovili od učitelja Edija, ki si je po 40 letih dela v CŠOD končno zaslužil nekaj časa zase. Vsi smo bili žalostni, ker je odšel, vendar smo bili hkrati zanj tudi veseli.

Ta tabor je bil eden izmed najboljših. Kot razred smo se zelo povezali. Veliko smo se naučili. Zasluge gredo zelo dobrim učiteljem, ki so znali ure popestriti z veliko humorja. Vsem učiteljem, kuharjem, čistilkam in nočnemu čuvaju Danteju se iskreno zahvaljujemo za vse čarobne trenutke.

Učenci in učenke 8. c in 8. d: Daša, Anja, Hana M., Vid, Gal, Timi, Nejc, Črt, Tisa, Tinkara

Fotografije: Jožica Pečnik, Tadeja Podgorelec, Mateja Zupančič, Pia Žmuc

 

 

Oznake: , ,